Rechten systeem

Prijs op aanvraag

Flexibiliteit en controle staan centraal in het beheer van uw digitale content. Ons rechten systeem is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van moderne organisaties en teams. In het NC-CMS kunnen extra groepen aanmaken en specifieke rechten toewijzen, waardoor u de perfecte balans vindt tussen samenwerking en beveiliging.

Op Maat Gemaakte Toegangscontrole

Wij begrijpen dat geen twee teams hetzelfde zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om op maat gemaakte gebruikersgroepen te creëren. Of u nu een team heeft dat zich enkel bezighoudt met het aanmaken van pagina's, of een groep die verantwoordelijk is voor het beheren van reserveringen, NC-CMS2 maakt het mogelijk. Er wordt bepaalt wie toegang heeft tot welke functies, van het bekijken en bewerken van content tot het beheren van gebruikersinteracties en het inzien van reserveringen.

Veiligheid en Samenwerking in Harmonie

Veiligheid staat voorop bij NC-CMS2, maar dit gaat niet ten koste van samenwerking. Ons systeem is ontworpen om teamwork te bevorderen, terwijl het tegelijkertijd uw data beschermt tegen ongeautoriseerde toegang. Door het toewijzen van specifieke rollen en rechten zorgt u ervoor dat elk teamlid toegang heeft tot de benodigde tools voor hun werk, zonder de integriteit van uw systeem in gevaar te brengen.

Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Veiligheid

Alleen bevoegde gebruikers hebben toegang tot de content die jij bepaald zodat alleen bevoegden kunnen inzien wat ze nodig zijn en niet meer dan dat.

Zekerheid

Maak ondersheid tussen wie waar controle over heeft zodat u er zeker van kan zijn dat alleen personen bekend met de functionaliteit er gebruik van kunnen maken. Zodat fouten voorkomen worden.

Gerustheid

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over dat sommige gebruikers bij meer kunnen komen dan ze nodig zijn in het beheersysteem.

Wij doen ook maatwerk!