Recensies

P258
€157,50

Ben je geinteresseerd in de diensten of producten van een bedrijf, maar ken je het bedrijf nog niet? Dan is de kans groot dat je eerst op zoek gaat naar de ervaringen van andere mensen met dit bedrijf: en dus op zoek gaat naar recensies.

Wek vertrouwen bij potentiele nieuwe klanten door ook op je eigen website de mogelijkheid te bieden voor je eigen klanten om een recensie na te laten.

Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Laat op elke pagina het aantal sterren terugkomen

Indien gewenst kunnen we op al je contentpagina's je totale score (aantal sterren) laten zien, met een link naar de recensie pagina.

Zo weet je potentiele klant direct dat je een betrouwbaar product aanbied, en kan deze makkelijk doorklikken naar je recensies.

Eerlijke recensies

Het is in ons systeem niet mogelijk om de recensies aan te passen, zo houden we de recensies eerlijk en betrouwbaar.

Wel is het mogelijk om een recensie pas te plaatsen na deze eerst goedgekeurd te hebben: zo blijf je baas over eigen content.

Makkelijk te plaatsen

Een recensie achterlaten voor je klanten is zo gepiept! Ze hoeven enkel hun naam, e-mail adres en een aantal sterren aan te geven.

Zo kun je ervoor kiezen om na het verkopen van een product of dienst bijvoorbeeld altijd een link mee te sturen waardoor je recensies altijd actueel blijven.

Een recensie bestaat uit:

  • De beoordeling (standard 1 tot 5 sterren, echter mogen dit ook meer of minder zijn)
  • De naam van degene die de recensie achterlaat
  • Het e-mail adres van degene die de recensie achterlaat (alleen in te zien door de website beheerder, bijvoorbeeld om contact op te nemen met diegene).
  • Het bericht (tekstuele toelichting van de beoordeling)

Afhankelijk van de wensen kan het formulier om een recensie te plaatsen, en het overzicht van de geplaatste recensies los van elkaar getoond worden. Tevens kunnen recensies zowel websitebreed, als bijvoorbeeld per product geplaatst worden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De recensie oplossing kan op 2 manieren ingesteld worden:

  • Automatisch (recensies worden direct geplaatst)
  • Na goedkeuring (de website beheerder ontvangt eerst een e-mail notificatie met hierin het verzoek de recensie goed te keuren)

Wil je iets meer? Geen probleem, onze eigen developers staan voor je klaar om je wensen opmaat te maken!