Zoeken

P271-00

Een zoekfunctie op een website biedt bezoekers tal van voordelen die bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring. Allereerst zorgt de zoekfunctie voor snelle en gemakkelijke toegang tot informatie, waardoor bezoekers de gewenste gegevens kunnen vinden zonder door meerdere pagina's of categorieën te hoeven bladeren.

Het is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten, waardoor bezoekers altijd en overal gemakkelijk toegang hebben tot informatie. Dit bespaart hen tijd en zorgt voor een betere ervaring op de website. Bovendien helpt de zoekfunctie bij het optimaliseren van de inhoud en navigatie van de site, omdat websitebeheerders inzicht krijgen in de zoekopdrachten van bezoekers.

Kortom, een zoekfunctie op de website is een cruciaal hulpmiddel voor bezoekers om snel, eenvoudig en efficiënt de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dit leidt tot een betere gebruikerservaring en tevredenheid, waardoor onze website nog aantrekkelijker wordt voor zowel nieuwe als terugkerende bezoekers.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelheid
  • Analyse
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Gebruiksvriendelijk

Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke zoekfunctie maakt het voor bezoekers eenvoudiger om snel de gewenste informatie of producten te vinden.

Snelheid

Snelle zoekresultaten dragen bij aan een betere gebruikerservaring en kunnen bezoekers helpen tijd te besparen.

Analyse

De zoekopdrachten worden automatisch doorgezet naar analytics. Inzicht in het zoekgedrag van gebruikers kan helpen bij het optimaliseren van de website en het verbeteren van de gebruikerservaring.

De module doorzoekt de volgende informatie van alle pagina's.

  • Meta titel
  • Meta omschrijving
  • Pagina titel
  • Tekst vakken

Daarnaast doorzoekt het van de blog en product modules ook de extra velden.

Deze module heeft geen extra beheer systeem.

Wij doen ook maatwerk!