Wereldkaart met projecten / of verkooppunten

P244
€ 603,75

Een ideale oplossing om je projecten of verkooppunten visueel weer te geven in een Google Maps kaart. Hoe het werkt is echt heel simpel, je kan simpelweg je projecten / verkooppunten plaatsen op de website, door de adresgegevens van het project / verkooppunt zal automatisch de Google Map worden bijgewerkt inclusief aanklikbare 'pin' en popupje. De bezoeker van de site kan vanuit hier doorklikken naar het project / verkooppunt pagina.

  • Koppel projecten aan de Google Maps
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Wereldkaart met projecten

Gekoppeld aan projecten

Automatisch gekoppeld aan je projecten / verkooppunten

Geografische weergave

Een locatie bestaat uit het adres en coordinaten. De coordinaten worden automatisch opgehaald gebaseerd op het opgegeven adres dat bij het item wordt opgegeven.

De locatie op de kaart betaat uit het pinnetje op de kaart en een informatie paneel die openend wanneer er op het pinnetje gedrukt wordt. Dit pinnetje bevat de titel van het item en een eventuele voorvertoning afbeelding met een link naar de pagina ervan.

In het beheer bij een item kun je het adres opgeven. De bijbehoorden coordinaten zullen automatisch op de achtergrond worden opgezocht zodat het de juisite locatie op de kaart gebruikt zal worden.

Wij doen ook maatwerk!