Meertalige website

P245-00
€ 472,50

Met deze oplossing is het mogelijk om alle pagina’s & nieuwsberichten te vertalen en de inhoud aan te bieden in de taal van je bezoeker. Je website presenteert de verschillende beschikbare doormiddel van de vlaggen op de website. De positie (plek) van deze vlaggen plaatsen we bovenin de website en mobiele website. Onze website-experts kiezen de beste plek waarbij de bezoeker direct de taal naar keuze kan uitkiezen. Pro tip: Eventueel zijn er opties om automatisch naar de juiste taal toe te schakelen als de bezoeker een bepaalde taal heeft geselecteerd in de internetbrowser. Bij het aanmaken van een extra taal blijft de bestaande inhoud (contentpagina’s / nieuwsberichten en design) bestaan waarbij je alleen de tekst hoeft aan te passen. Zo blijft het beheer makkelijk en snel. Je kan er voor kiezen om contentpagina’s / nieuwsberichten uit te zetten op bepaalde talen, bijvoorbeeld als je de nieuwsberichten niet wenst te vertalen.  • Talen zijn makkelijk te plaatsen
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Behoud paginastructuur

Je hoeft niet alle pagina's en/of nieuwsberichten opnieuw aan te maken, dit doet hij automatisch, je hoeft alleen de tekst van de vertaling in de pagina te plakken. 

Google

De vertaling word keurig doorgegeven aan Google. Zo herkent Google dit ook als vertaling. Goed voor de vindbaarheid in andere landen.

Snel een nieuwe markt op?

Deze oplossing is snel in te bouwen. Ook kunnen wij de vertalingen verzorgen. Vraag hiervoor even naar de mogelijkheden.

Wij doen ook maatwerk!