Offerte systeem

P229-01
Prijs op aanvraag

Met het offerte systeem kan de bezoeker gemakkelijk een formulier invullen waarna jij als beheeder direct een offerte kan aanmaken en opsturen naar de bezoeker via de website.

Eventueel kunnen de producten uit de website ook in het formulier weergegeven worden zodat de bezoeker al kan aangeven naar welke producten of dienstverlening zij op zoek zijn.

Om het opsturen van offertes extra gemakkelijk te maken is het ook mogelijk om alvast een prijs aan de producten en diensten te koppelen zodat je nog alleen maar de informatie hoeft te controleren voordat je de offerte opstuurd!

  • Mail direct een offerte met huisstijl
  • Verlies geen tijd met offertes maken
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Gemakkelijk voor bezoekers

De bezoeker vult de informatie in waardoor jij alles al op een rijtje hebt en het alleen hoeft te controleren en aan te vullen.

Reageer snel en direct na een aanvraag

Je hoeft alleen nog maar de juiste producten en diensten in te vullen en de offerte kan door de website verzonden worden.

Ontvangen en afhandelen onder 1 dak

Je hoeft niet meerdere systemen bij langs om een offerte aanvraag te ontvangen en af te handelen.

Als je de producten of diensten als keuzeveld wilt laten weergeven dan is het belangrijk dat dit ook op de website is ingevult en dit geld natuurlijk ook voor de prijzen.

Als een bezoeker het formulier invult zul jij als beheerder een mail krijgen met een link naar de website. Als je ingelogd bent op de website en naar de link toe gaat zal je de de ingevuld informatie in kunnen zien en eventueel wijzigen maken. Als je tevreden bent kun je de offerte opsturen door op verzenden te drukken en krijgt de bezoeker een mail binnen met de offerte als bijlage!

Wij doen ook maatwerk!