Betaalformulier

P229-02
€ 313,95

Laat uw klanten, leden of bezoekers betalen voor een dienst. Met dit formulier wordt uw Mollie account gekoppeld waardoor de bezoeker het bedrag naar keuze kan betalen via iDeal, Paypal en creditcard.

  • Betalen in 1 klik
  • Betalen via iDeal, creditcard etc.
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Gemakkelijk en snel

Klanten waarderen gemak en snelheid, ze worden na het invullen van het formulier gelijk doorgeleid naar het betaalsysteem. Met dit betaalsysteem kunnen ze snel en eenvoudig betalen.

Directe conversie

Door een betaaloptie te bieden op het moment van interesse, vermindert u de afstand tussen beslissing en actie. Dit verhoogt de kans op conversie aanzienlijk, aangezien klanten direct kunnen betalen.

Flexibiele betalingsopties

Het bieden van meerdere betalingsopties, waaronder creditcards, PayPal, iDEAL, en andere, stelt klanten in staat om te kiezen hoe ze willen betalen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de klanten altijd kunnen kiezen wat voor hun het makkelijkste is.

De betalingen van het betalingsformulier zullen lopen via Mollie. Mollie is gespecialiseerd in het verwerken van betalingen en bied een API die wij aan ons CMS gekoppeld hebben.

De informatie van de betalingen worden meegenomen met de e-mails van het formulier en zijn dan ook bij de mail logs terug te vinden in het beheersysteem.

Wij doen ook maatwerk!