Nooit meer overtypen: XML of JSON integratie

P247
v.a. €49 pm

Heeft u van ons een nieuws, vacature, motoren of huizen oplossing, en bent u op dit moment handmatig uw aanbod aan het overtypen vanuit bijvoorbeeld uw softwarepakket of leverancier om uw website up-to-date te houden?

Dan is de XML/JSON integratie misschien wel iets voor u!

De meeste leveranciers bieden tegenwoordig wel een XML of JSON feed aan, dit is een technisch gestructureerd bestand waarin bijvoorbeeld al uw nieuwsberichten, occasions, huizen of producten in zijn opgenomen.

Met onze XML/JSON integratie kunnen wij zo'n feed koppelen aan uw website, dit werkt als volgt:

  1. U informeert bij uw leverancier of zij een XML/JSON feed aan kunnen bieden, in de meeste gevallen zullen zij deze beschikbaar kunnen stellen. U levert hiervan tenminste een voorbeeld feed van uw leverancier bij ons aan.
  2. Wij stellen in overleg met u eenmalig in welke velden uit de feed op welke plek op uw website terecht zal moeten komen (denk hierbij aan titels, omschrijvingen, prijzen maar ook afbeeldingen). 
  3. Uw website zal dagelijks (of in overleg meerdere malen per dag) de feed van uw leverancier uitlezen, en het aanbod overnemen op uw website.

De content word dan dus geheel geautomatiseerd overgenomen, en onderhouden op uw website!

Standaard kunnen wij titels, omschrijvingen, losse velden en een hoofdafbeelding importeren.

Maatwerk is echter altijd mogelijk, dit is wel zo fijn mochten er bijvoorbeeld ook bijlage(n) of andere onderdelen geimporteerd moeten kunnen worden.

U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf.

  • Wij verzorgen de installatie
  • Uw website is altijd up-to-date!
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Installatie op maat

U kunt bij uw leverfancier om een XML of JSON feed vragen, dit is vrijwel altijd een link welke u rechtstreeks naar ons door kunt sturen.

U levert bij ons de XML of JSON feed aan, vervolgens zullen wij deze beoordelen of deze geschikt is en ontvangt u van ons een prijsopgave.

Tevens laten wij u weten welke informatie wij op welke plek zullen vermelden op uw website.

Wij verzorgen de installatie

Is de prijsopgave akkoord? Dan zullen wij de installatie verzorgen, wij zorgen ervoor dat de velden op de juiste plek terecht komen en dat uw website dagelijks word bijgewerkt: geheel automatisch.

Geen omkijken meer

Nadat de feed is geimplementeerd zal de website dagelijks controleren voor nieuwe, of verwijderde berichten.

Verwijderde berichten worden automatisch van uw website verwijderd, en de nieuwe berichten worden automatisch toegevoegd.

Zo is uw website altijd up-to-date en heeft u er geen omkijken meer naar!

Indien u bij ons een XML of JSON feed aanlevert dan zullen wij u op basis hiervan controleren of deze technisch voldoet om geimporteerd te kunnen worden, en zullen wij hiervoor een prijsopgave maken welke bestaat uit:

  • Eenmalige installatiekosten voor het installeren van deze integratie
  • Een maandelijks tarief voor het onderhouden van de koppeling

Nadat dit akkoord bevonden is nemen wij u het werk uit handen, en verzorgen wij de volledige installatie.

Het basis principe van deze koppeling (geautomatiseerd ophalen van gegevens, en deze importeren op de website) zal door ons automatisch geupdate en onderhouden worden. Mocht uw leverancier dus niks inhoudelijks wijzigen in de methode van aanleveren dan nemen wij het onderhoud voor onze rekening.

Mocht uw leverancier met een nieuwe versie van een feed, of aanpassingen aankomen dan zullen wij dit beoordelen:

  • Eventuele kleine aanpassingen kunnen wij kosteloos voor u doorvoeren
  • Mochten er grotere/meerdere aanpassingen van toepassing zijn, of bijvoorbeeld sprake zijn van een nieuwe feed waardoor de installatie opnieuw uitgevoerd dient te worden dan zullen we dit van te voren kenbaar maken.

Wij doen ook maatwerk!