OVIS - Verkoop

P268-00

Handelt u in campers, caravans, vouwwagens sta-caravans, aanhangers of boten? Dan is de kans groot dat u misschien wel van het softwarepakket OVIS gebruik maakt.

Wist u dat OVIS ook een API koppeling heeft, waarmee wij uw aanbod rechtstreeks op uw website kunnen importeren? 

Zo heeft u altijd een actueel overzicht van uw aanbod op uw website, zonder dat u hier een extra handeling voor hoeft te doen.

Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Uw aanbod automatisch op uw website

U houd uw voertuigen op 1 plek bij, namelijk in het softwarepakket waarin u dat op dit moment ook al beheerd.

Uw website zal vervolgens meerdere malen per dag het aanbod bijwerken, zodat deze altijd up-to-date blijft: geheel automatisch!

Wij verzorgen de installatie

Het enige wat u hoeft te doen, is de koppeling bij uw softwareleverancier aan te vragen.

U ontvangt van hen een zogeheten API KEY, welke u naar ons door kunt sturen. Wij verzorgen vervolgens de installatie zodat u er geen omkijken meer naar heeft!

SEO Vriendelijk

Doordat deze koppeling het aanbod daadwerkelijk in uw website importeerd, zal het aanbod in tegenstelling tot bijvoorbeeld een 'iframe' ook daadwerkelijk door de zoekmachines kunnen worden geindexeerd.

In overleg is het mogelijk om op de aanbod specifieke filters af te stemmen, hierdoor kan de eindbezoeker eenvoudig filteren op uw aanbod vergelijkbaar met bijvoorbeeld een marktplaats.nl: wel zo handig toch?

Door gebruik te maken van een gecentraliseerd systeem staat u nooit voor onverwachte kosten, wij verzorgen namelijk ook het onderhoud voor deze koppeling!

Wij doen ook maatwerk!