Template switch

P202-09
Prijs op aanvraag

Dit template biedt een verfrissende aanpak voor bedrijven om hun projecten, locaties en diverse bedrijfsactiviteiten op een georganiseerde en visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Wat de presentatie van de artikelen betreft, kiest dit template voor een minder conventionele weergave. Het schakelt tussen artikelen die 2/3 van de breedte innemen en artikelen die 1/3 van de breedte innemen, voordat het naar een nieuwe regel springt. Deze unieke opstelling maakt de pagina visueel dynamisch en trekt de aandacht van de lezer. Het biedt ook de mogelijkheid om bepaalde projecten of artikelen meer te benadrukken dan andere.

Elk artikel kan extra informatie bevatten in de vorm van 'Locatie' en 'Categorie'. Deze velden zijn handige hulpmiddelen om uw content te structureren en om lezers te helpen de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Het 'Locatie'-veld kan worden gebruikt om aan te geven waar een specifiek project is uitgevoerd of waar een afdeling of vestiging van het bedrijf zich bevindt. Dit maakt het eenvoudig voor klanten, partners of zelfs medewerkers om relevante projecten of bedrijfslocaties te vinden.

De 'Categorie'-optie biedt bedrijven de mogelijkheid om hun projecten en artikelen onder te verdelen in thema's of afdelingen. Dit kan variëren van projecttypen, zoals 'Onderzoek en Ontwikkeling', 'Marketingcampagnes', tot afdelingen zoals 'HR', 'Sales', enzovoort. Dit zorgt voor een gestructureerde presentatie van informatie en maakt het voor de gebruikers makkelijker om door de content te navigeren.

Bovendien kunnen gebruikers filteren op 'Locatie' en 'Categorie', waardoor het eenvoudiger wordt om specifieke projecten, locaties of bedrijfssectoren te vinden. Dit draagt bij aan een efficiënte en gepersonaliseerde ervaring voor elke bezoeker van de website.

Dit template is een handige manier voor bedrijven om hun projecten en locaties te presenteren. Het geeft hen de mogelijkheid om hun informatie te organiseren, benadrukken en op een gestructureerde manier te delen, wat zowel voor het bedrijf als voor de bezoeker voordelen oplevert.

Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Filterbaar

Efficiënte filtersysteem voor snelle toegang tot specifieke projecten of bedrijfssectoren.

Dynamisch

Flexibele, visueel boeiende lay-out die de nadruk legt op bepaalde projecten of locaties.

Gestructueerd

'Locatie' en 'Categorie' velden voor verbeterde content organisatie en navigatie.

Het template kent de extra velden 'Locatie' en 'Categorie'.

Het systeem is gemakkelijk te beheren via het CMS net als andere pagina's.

Wij doen ook maatwerk!