Open of gesloten

V000-01

Maak een sterke connectie met uw klanten door gebruik te maken van onze open of gesloten oplossing. Dit is speciaal ontworpen om de bereikbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en de klantbeleving op uw website te verrijken.

Duidelijke communicatie vormt de kern van elke succesvolle klantrelatie. Met onze Openingstijden Widget op uw website weten uw klanten altijd precies wanneer ze contact met u kunnen opnemen of wanneer ze langs kunnen komen. Het geeft een duidelijke weergave van uw bedrijfsuren, zodat er geen onduidelijkheden zijn.

De widget is dynamisch en wordt automatisch bijgewerkt. Dit stelt klanten in staat om hun bezoek beter te plannen en verhoogt de algehele klanttevredenheid.

Met onze Openingstijden Widget biedt u uw klanten het gemak om uw bedrijf te bezoeken op het moment dat het hen het beste uitkomt. Dit is een eenvoudige maar effectieve manier om de klanttevredenheid en de communicatie met uw klanten te verbeteren.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Duidelijk
  • Real-time
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Inzichtelijk

Ongeacht het tijdstip van de dag, uw klanten hebben altijd toegang tot de informatie over uw openingstijden. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een betere klantenservice.

Duidelijk

Het is essentieel voor klanten om te weten wanneer ze u kunnen bereiken. De widget toont duidelijk en nauwkeurig uw bedrijfsuren, zodat klanten precies weten wanneer u beschikbaar bent.

Real-time

De widget is dynamisch en geeft de actuele status van uw bedrijf weer. Dit voorkomt dat een klant teleurgesteld voor een dichte deur staat.

De widget ondersteund meerdere openings momenten per dag en kan voor elke dag van de week ingestelt worden.

Op dit moment kunnen de openingstijden nog niet beheerd worden. Ervaart u veel variatie wanneer uw bedrijf open of gesloten is, laat het ons dat weten dan zullen wij op zoek gaan naar een oplossing op maat.

Wij doen ook maatwerk!