Artikelen genereren met AI

P273-00
Prijs op aanvraag

Je hoort er steeds meer over, kunstmatige intelligentie (AI).

Het neemt een steeds een grotere rol in iedereens dagelijks leven, en nu ook als het op contentcreatie aan komt. Wij hebben daarom ook een AI gekoppeld aan het content management systeem van onze websites.

Met deze oplossing kunnen jullie de contentproductie van de website stroomlijnen en verbeteren. Hierdoor ben je minder tijd nodig om de website goed te vullen.

Wij zullen alvast alles zo goed mogelijk inrichten zodat je alleen nog maar wat details hoeft in te vullen over het artikel, en dan zal de AI de rest doen. Uiteraard is de informatie door je zelf nog aanpasbaar.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Kostenbesparend
  • Aanpasbaar
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Gebruiksvriendelijke interface

Het is envoudig te gebruiken en onderdeel geworden van het standaard proces om een artikel aan te maken. Je hoeft enkel wat details van het bericht in te geven en de AI maakt er automatisch een volwaardig bericht van!

Naadloze integratie

Deze oplossing is volledig geïntegreerd met het content management systeem van de website. Het is daarom ook altijd up-to-date en gebruikt de laatste AI "models".

Aanpasbaar resultaat

Nadat de tekst is aangemaakt kun je nog enkele wijzigingen maken mocht dat nodig blijken. Dus geen reden voor paniek, je blijft altijd zelf in controle van de content op jouw website.

De inhoud wordt onder andere bepaald door de extra velden die jij op geeft bij het aanmaken van het artikel. Wij zullen zo veel mogelijk klaar zetten bij het configureren van deze oplossing zodat alleen de details nog maar aangevult hoeven te worden voordat de AI de rest van het werk doet.

Bij het aanmaken van een artikel komt een extra vinkje te staan waarmee je aan kan geven om de inhoud van het artikel automatisch te laten genereren. Als dit is aangevinkt en je drukt op artikel aanmeken kun je achter over leunen terwijl de teksten voor jouw geschreven worden!

Wij doen ook maatwerk!