Beheerbare Landingspagina

Ontdek onze beheerbare landingspagina, de ideale tool om je online conversies te verhogen en je website naar nieuwe hoogten te brengen.  je kunt moeiteloos professionele landingspagina's creëren, zelfs zonder technische kennis te beschikken.

Waarom kiezen voor onze conversie landingspagina?

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Maak snel professionele landingspagina's zonder gedoe.
 2. Naadloze integratie: Onze pagina's passen perfect bij de stijl van je website voor een consistente merkervaring.
 3. Responsief design: Jouw pagina's zien er goed uit op elk apparaat, wat de gebruikerservaring verbetert en conversies verhoogt.
 4. Krachtige functionaliteiten: Voeg eenvoudig afbeeldingen, video's, formulieren en call-to-action knoppen toe om je boodschap over te brengen en actie te stimuleren.

Klanttevredenheid gegarandeerd

Onze beheerbare landingspagina, inclusief online marketingondersteuning, is jouw partner voor online succes. Vertrouw op ons voor effectieve strategieën die je ROI verhogen en je bedrijf laten groeien.

Begin vandaag nog

Wil je jouw online conversies verhogen en indruk maken op je bezoekers? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze conversie landingspagina jouw online succes kan stimuleren!

Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning


Naadloze Integratie: 

Onze conversie landingspagina integreert moeiteloos met je huidige website, waarbij de stijl en branding consistent worden behouden. Dit zorgt voor een naadloze merkervaring en versterkt de herkenbaarheid van je bedrijf.

Responsief design:

Responsief design is essentieel voor een optimale gebruikerservaring op alle apparaten, van desktop tot smartphone. Door ervoor te zorgen dat jouw conversie landingspagina's er geweldig uitzien en goed functioneren op elk apparaat, verbeter je de gebruikerservaring en verhoog je de kans op conversies.

Betrouwbare Ondersteuning: 

Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen. We bieden snelle en effectieve oplossingen, zodat je zonder zorgen kunt vertrouwen op onze Beheerbare Landingspagina voor je online succes.

Standaard oplossingen

Tekstblok:
De mogelijkheid om tekst toe te voegen en aan te passen.

Foto:
De mogelijkheid om een foto te uploaden, aan te passen en te verwisselen.

Foto album:
Dezelfde mogelijkheid als bij de foto, maar dan in een album of slider.

Foto carousel:
Dezelfde mogelijkheid als bij de foto, maar dan in een carrousel.

Video:
De mogelijkheid om YouTube-video's af te spelen.

Download:
De mogelijkheid om bestanden op de website te plaatsen die kunnen worden gedownload.


Extra oplossingen 

Veel gestelde vragen

Blog overzicht/select

Recensies


Let op: Als je de extra oplossing wilt laden en deze niet op de website hebt staan, zal de oplossing niet werken. Wil je deze oplossing wel gebruiken, neem dan contact met ons op.

De conversie landingspagina kan als volgt worden toegevoegd aan de website:

 1. Ga naar 'Toevoegen'.
 2. Klik op 'Pagina Toevoegen'.
 3. Vul de benodigde informatie in en klik op 'Landingspagina'.
 4. Voeg een lay-outmodule toe.
 5. Voeg je contentmodule toe.
 6. Vul de tekst en afbeeldingen in.
 7. Klik op 'Opslaan' en je landingspagina is klaar.


Als je iets wilt verplaatsen of verwijderen, kan dit gemakkelijk via de lay-outaanpassing. Je kunt de hele pagina aanpassen, van wat je waar wilt hebben tot het verwijderen/toevoegen van secties. Als je dus een formulier wilt toevoegen, is dat geen probleem. Met een paar klikken op de knop is dit zo geregeld.

Wij doen ook maatwerk!