Catalogus kleding

EAN1234
€ 750

Heb jij een kledingzaak, wil jij bepaalde producten met maatvoering op je website plaatsen maar is een webshop nog even een stap te ver? Of wil jij verkopen lekker persoonlijk, via Whatsapp? Dan is de catalogus voor kleding de oplossing die je zoekt! Deze oplossing is speciaal voor de retailer die goed gevonden wil worden op zijn producten en een prettige online winkelervaring wil geven maar (nog) NIET toe is aan een webshop. Ben je wel opzoek naar een webshop? Hier lees je meer over onze webshops. 


  • Bestellen via mail of Whatsapp
  • Makkelijk te beheren
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Tijdbesparing

Door het slimme systeem kan je makkelijk producten toevoegen, bewerken en foto's uploaden. Alle foto's worden direct op de juiste maat gesneden om de laadsnelheid van de website zo optimaal mogelijk te houden

Al je producten direct in Google

Door je producten toe te voegen zal je vindbaar gaan worden op de verschillende productnamen. Daarnaast kan je ook de EAN codes in gaan vullen, weet je wel hoeveel mensen daar op Googlen? Best veel! 

Meer website bezoek

Doordat je producten in Google komen te staan zal je meer bezoekers gaan krijgen. Meer bezoekers zal als het goed is zeker meer moeten gaan opleveren.

De volgende productvelden zijn in te voeren per product:

CategorieKwaliteit
KleurSluiting
PasvormMaten
LengtesEAN
PrijsVoordeelprijs
Aanbieding Ja/NeeTopkeuze Ja/Nee
Publiceren Ja/NeeHoofdafbeelding
FotoalbumWist je dat al onze oplossingen uit te bouwen zijn naar je wens? Wij beschikken over onze eigen programmeurs die maatwerkoplossingen kunnen ontwikkelen