Reserveren & boeken

P263
Prijs op aanvraag

Bied bezoekers een eenvoudige en efficiënte online reserveringservaring aan. Hierdoor kunnen zij moeiteloos een specifieke dag of tijdsperiode selecteren op de kalender. De kalender toont automatisch de beschikbaarheid en geeft duidelijk aan wanneer bepaalde tijdvakken volgeboekt zijn. U ontvangt direct een melding bij het binnenkomen van een online reservering en kunt deze direct op de website bekijken.

In het beheeroverzicht kunt u snel en gemakkelijk de reserveringen raadplegen en nagaan wat er geboekt is en wanneer. Mocht u een reservering willen toevoegen die buiten de website om is ontvangen of tijdelijk niet beschikbaar zijn vanwege onderhoud, dan kunt u dit eenvoudig toevoegen aan het online overzicht.

Indien gewenst, kunnen bezoekers bij het boeken ook een online betaling uitvoeren. Hiervoor is iDeal beschikbaar als eenvoudige en directe betalingsmethode.

  • Boekingssysteem met beschikbaarheidskalender
  • Mogelijk voor iDeal betalingen
  • Overzichtelijke agenda voor de beheerder
Standaard levenslang gratis updates *

Voorvertoning

Boekingssysteem met beschikbaarheidskalender

Mogelijk voor iDeal betalingen

Overzichtelijke agenda voor de beheerder

  • Zorg ervoor dat er direct een online betaling wordt gedaan via iDeal bij het maken van een reservering. U ontvangt direct een melding zodra een reservering is vastgelegd.
  • Geef een basisprijs op voor de reservering, met eventuele uitzonderingen die van toepassing kunnen zijn.
  • Sluit bepaalde herhalende momenten uit voor het reserveren, bijvoorbeeld alle dinsdagen.
  • Stel een minimale of maximale duur in voor reserveringen, bijvoorbeeld alleen voor hele weekenden.
  • Zorg ervoor dat reserveringen alleen op een bepaald moment kunnen ingaan, bijvoorbeeld alleen op de 1e dag van de maand.

Bekijk de reserveringen gemakkelijk op de kalender, of in een lijst waar bij de eerste volgende natuurlijk bovenaan staan. Daarnaast kun je ook gemakkelijk filteren op status en naam, als je meerdere items reserveerd op jouw website.

Wil je dat er gelijk online betaald word? Dan kun je in het beheer overzicht ook de prijs aangeven en eventueel een uitzondering om de prijs tijdens  een bepaalde periode aan te passen.

Wij doen ook maatwerk!